Kontaktuppgifter

Använd kontaktformuläret nedan

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Eftersom sidan drivs av Redlight Media så sker all kontakt med iris genom dom. Har du frågor så kan du skicka de till oss via epost genom att använda kontaktformuläret här bredvid.

Kontaktuppgifterna till Redlight Media
info@redlight.se
070-760 88 30
Fredriksdalsvägen 4B, 802 67 Gävle

Kontrollera att volymen på din dator är påslagen och att klippet är påslaget, dvs att du har tryckt på play. Fungerar det fortfarande inte så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.
Oftast sker godkännandet inom 24 timmar men det kan ta upp till en vecka innan betalningen registreras i våra system. Har du fortfarande inte hört något från oss efter det, vänligen kontakta oss.
Använd kontaktformuläret under allmännafrågor, ange ”Till Iris” i ämnesraden. Eftersom Iris ofta är på resande fot, håller kurser & sitter i handledning så kan det ta ett litet tag innan du får svar på dina frågor.
Eftersom denna sida drivs mer eller mindre ideellt så har vi ingen telefonsupport. Men maila oss gärna så svarar vi så fort vi kan.
Medlemsskapet fungerar så att man blir medlem och väljer betalningssätt. När vi ser din betalning på vårt konto så sätter vi din order till Slutförd. Då får du ett mail till den epostadressen du angivit i din beställning att ditt medlemskap är aktivt.